bemutatkozás

Üdvözlet minden kedves látogatónak, ez a blog amerikai életünket mutatja be megérkezésünk óta. A történetek tükrözik az érdeklődési körömet és a velünk megesett kalandokat. Jó szórakozást az olvasáshoz!!

2008. május 17.

Dupla áldás 

Ugye, ha egy gyermek áldás akkor kettő még több áldás :)) Nem tudom ki hogyan érez eziránt, de engem biztosan teljesen kikészítene, ha először is két megtermett gyermeket kellene hordanom a szívem alatt, majd pedig egyszerre vagy felváltva kellene gondoskodni a kicsikről. Minden elismerésem azoknak az anyukáknak, akik ezt a bűvészmutatványt véghez viszik. ( Többek között kedves barátnőm is, aki éppen házasságkötésünk kor volt mindennapos iker-várandós anyuka.)
Drága férjecském már régóta viccelődik a lehetőséggel, hogy nekünk is lehetnek ám ikreink miután anyukájának is van egy pár ikerlánya. A lehetőség számomra még viccnek is rossz. Több gyermek ellen nincs kifogásom, de mindent csak sorjában. :)

Twin babyshower

Tekintettel arra, hogy az ikreknél sokkal gyakoribb a korai érkezés ezért ideje korán megszervezték a babazsur. Azért korai vagy sem a kedves anyuka, aki nem az első csemetéit várja már tekintélyes pocakkal rendelkezett.


Láthatólag az egyik legfontosabb része a babazsúrnak a pelenka-torta volt. Mindenki a csodájára járt és visongott felette. ( Ez is teljesen helyi szokás :))) Néha elgondolkodom miért is nevelik ezt a gyerekekbe.)Ugyan elméletileg babazsúrt csak az első gyermeknek tartanak, de ez családonként változhat hiszen végülis minden gyerek megérdemli az ünneplést és talán az ikrek még-inkább megérdemelnek egy nagyszabású bulit. A parti olyan jól sikerült, hogy alig volt ülő illetve állóhely a vendéglátók konyhájában. Minden tökéletesen meg volt szervezve. A találkozó szintén lehetőséget adott, hogy elköszönhessek pár ismerőstől miután a nyári vakációm után Arizonába fogunk landolni.

Listen Grandma


Ezért is döntöttünk úgy, hogy a népes találkozó után meglátogassuk az egyik legnépesebb családdal rendelkező sógornőmet. A képből tisztán kiderül, hogy ezen a találkozón a nagymamának volt a legfontosabb szerepe. Nagyon édesen körülvették Mammát és mindenféle fontos dolgot újságoltak el neki, és a legkíváncsibb és legközlékenyebb három muskétás vagyis a hármasikrek (2 fiu 1 lány párosításban) versengett a nagymama figyelméért.
A látogatásunk egyik oka az volt, hogy a sógornőm tizedik csemetéje megérkezett a családba pár hete és még nem volt alkalma a nagymamának meglátogatni a kicsit ( én már 5 nappal születése után láttam a kicsit, sőt mi több az a megtisztelés ért, hogy a kezemben is tarthattam a kicsi Scott Leroy-t.) Nos ha úgy gondoltam, hogy az ikrek felnevelése kihívás, akkor el sem tudom képzelni hogyan lehet három éhes, fáradt, szeretetre-vágyó gyermeket kielégíteni.... hacsaknem négy másik nagyobb nővér segítségével.
Aki a legjobban élvezte a látogatást, az Zsolti volt hiszen több órát is maradhatott és játszhatott az unokatesókkal, legszívesebben ideköltözne a szomszédba.  Tulajdonképpen mi sem bánnánk, ha lenne egy üres telek a közelben, mert John legtöbb testvére itt lakik a közelben és ö is legszívesebben a testvérei közelében élne. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő és hogy valaha is sikerülni fog, de tervei szerint legalább egyik fiú testvérét szeretné meggyőzni arról, hogy szomszédos telken éljenek. Meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések: