bemutatkozás

Üdvözlet minden kedves látogatónak, ez a blog amerikai életünket mutatja be megérkezésünk óta. A történetek tükrözik az érdeklődési körömet és a velünk megesett kalandokat. Jó szórakozást az olvasáshoz!!

2008. március 23.

Húsvét az egyik kedvenc ünnepem


Amíg a Halloween-ért nem vagyok nagyon oda a húsvétot és a tojásfestést semmiért sem hagynám ki. Mióta megszületett Zsolti azóta még inkább örömömet lelem a kreatív tojáskészítésben.
Az egyetlen ellenérzésem még mindig a festék színe, de idén találtam egy kicsit természetesebb színeket tartalmazó csomagot. Zsoltinak persze még a virítós színek is tetszenek, mindegy milyen színű csak írni és rajzolni lehessen rá. Nagyon bölcsen megtartottam a színes tojásfestő edénykéket ami nagyon jól jött kivéve hogy idén több színnel is próbálkoztunk. Sőt egy merész keveréssel még újabb színeket is igyekeztünk alkotni. Amint a képekből látható még jócskán napvilágban kezdtünk neki a tojások festésének és ránk esteledett mire az összes tojást megalkottuk. ( Több mint 30 tojást festettünk meg.)


Miután megszületett az összes remekmű készítettem a Zsoltival egy videofelvételt amikor a műveit nevezi el és mutatja be. Itt látható

Nincsenek megjegyzések: